LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-03-21
EUR: 4.6651
USD: 3.8002

Alte anunturi

Tristete


Permeabila demoniei, tristetea este ruina indirecta a moralei.

Noapte, noapte -iar ma lasi Singur pe carari pustii, Parasit aceleiasi Palide melancolii… Stelele se sting acum, Roua picura pe flori: Spune-mi, incotro sa-ndrum Pasii mei ratacitori? … Cantec

Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise.

E mai bine sa fii nefericit de unul singur decat sa fii nefericit cu cineva.

Tristetea se poate descurca si singura, dar ca sa fie ea insasi, bucuria are neaparata nevoie sa fie impartasita cu cineva.

O tristete ce nu stie sa rada, o tristete fara masca este o pierzanie ce lasa-n urma ciuma si, fara indoiala, de n-ar fi rasul, rasul oamenilor tristi, societatea supunea de mult la penalitati mahnirile.

In ceea ce ma priveste, sa ploua tot anul. Mi-am ascuns anotimpurile in suflet.

Pana si tristetea este un mestesug, caci nu te deprinzi asa de usor sa fii singur si zi de zi trebuie sa te caznesti in nemangaiere, supunand navala amaraciunilor unei culturi intime.

Īn cimitir era o dezordine de nedescris, de indata ce mor, oamenii se dezobisnuiesc sa mai mature.

Tristetea este trecerea omului de la o mai mare la o mai mica desavarsire.

Mergi, oricat de trist ar fi totul, mergi, chiar daca abia-ti mai simti trupul, mergi, un drum initiatic, din nastere spre moarte, mergi si nu te opresti decat atunci cand o stea, una singura din miliarde de stele, iti spune pentru prima data si probabil pentru ultima ca esti unic in sensul tau,...

Am gasit mai multa fericire in tristete decat in bucurie.