LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-04-24
EUR: 4.6516
USD: 3.8120

Alte anunturi

Televiziune


Nu exista nimic mai dezgustator decat sa stai si sa-i asculti pe actori vorbind in emisiunile TV despre viata lor privata.

Televiziunea este prima cultura cu adevarat democrata prima cultura disponibila pentru toata lumea si in totalitate guvernata de ceea ce isi doresc oamenii. Lucrul infiorator se refera la ceea ce doresc oamenii.

Pentru mine televiziunea este foarte educativa, de cate ori deschide cineva televizorul, ma duc in cealalta camera si citesc o carte.

Televiziunea mi se pare extrem de educativa, de fiecare data cand cineva da drumul la televizor ma duc in camera alaturata si citesc o carte

Stirile TV sunt ca fulgerele fac zgomot puternic, lumineaza tot in jurul lor, lasand restul in intuneric si apoi dispar brusc.

Televiziunea a contribuit enorm la dezvoltarea psihiatriei transmitand informatii elocvente, dar a contribuit si la dezvoltarea nevoii pentru televiziune.

Nu-mi pot imagina nimic mai plictisitor pentru Americanii obisnuiti decat sa stea in casele lor o intreaga jumatate de ora si sa vada fata mea pe ecranele televizioarelor.

O crima vazuta la televizor te poate ajuta sa scapi de toate antagonismele, iar daca nu ai antagonisme, fii sigur ca reclamele iti vor creea cateva.

Televiziunea e ca un prajitor de paine, apesi pe un buton si acelasi lucru iese de fiecare data din el.

Unul din lucrurile bune ale vremurilor noastre daca o sa mori la televizor, n-o sa mori degeaba ne vei oferi un spectacol pe cinste.

Cred ca parintii se simt jigniti de televiziune numai pentru faptul ca pentru ei televiziunea este un babysitter si unicul educator al copiilor lor.

Televiziunea iti da posibilitatea sa fi distrat de oameni pe care nu i-ai primi in casa ta .