LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Televiziune


Nu-mi pot imagina nimic mai plictisitor pentru Americanii obisnuiti decat sa stea in casele lor o intreaga jumatate de ora si sa vada fata mea pe ecranele televizioarelor.

Cred ca parintii se simt jigniti de televiziune numai pentru faptul ca pentru ei televiziunea este un babysitter si unicul educator al copiilor lor.

Pentru mine televiziunea este foarte educativa, de cate ori deschide cineva televizorul, ma duc in cealalta camera si citesc o carte.

Televiziunea este prima cultura cu adevarat democrata prima cultura disponibila pentru toata lumea si in totalitate guvernata de ceea ce isi doresc oamenii. Lucrul infiorator se refera la ceea ce doresc oamenii.

Televiziunea iti da posibilitatea sa fi distrat de oameni pe care nu i-ai primi in casa ta .

Nu exista nimic mai dezgustator decat sa stai si sa-i asculti pe actori vorbind in emisiunile TV despre viata lor privata.

O crima vazuta la televizor te poate ajuta sa scapi de toate antagonismele, iar daca nu ai antagonisme, fii sigur ca reclamele iti vor creea cateva.

Televiziunea e ca un prajitor de paine, apesi pe un buton si acelasi lucru iese de fiecare data din el.

Este greu sa realizezi un documentar care sa fie bine facut si profesional, cand la fiecare 12 minute este intrerupt de 12 iepuri care canta si danseaza intr-o reclama la hartie igienica.

Televiziunea mi se pare extrem de educativa, de fiecare data cand cineva da drumul la televizor ma duc in camera alaturata si citesc o carte

Imitatia este cea mai sincera forma de televiziune.

Televiziunea iti permite sa fii distrat la tine acasa de oameni pe care altfel nu i-ai fi invitat in casa ta.