LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-23
EUR: 4.6552
USD: 3.7813

Alte anunturi

Tehnologie


Legile lui Murphy espre tehnica: Logica este o metoda sistematica prin care se ajunge la concluzia gresita cu destul de multa convingere.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Cu cat dobandesti mai multe cunostinte cu atat mai nesigur esti de ele.

Legile lui Murphy despre tehnica: Tehnologia este dominata de cei care se ocupa de ceva ce nu inteleg.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Nu este niciodata timp sa faci lucrurile asa cum trebuie, dar exista intotdeauna timp sa faci lucrurile din nou.

Tehnologia este un dar de la Dumnezeu. Dupa darul vietii, este poate cel mai mare dintre darurile lui Dumnezeu. Este mama civilizatiilor, a artelor si a stiintelor.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Daca constructorii construiesc cladirile in aceeasi maniera in care programatorii concep programele, atunci prima ciocanitoare care face o gaurica in cladire va fi responsabila pentru probusirea unei intregi civilizatii.

Legile lui Murphy despre tehnologie; O noua versiune a unui aparat intotdeauna va avea schimbata acea caracteristica de care aveai nevoie cel mai mult.

Au aparut telefoane mobile inteligente, unele mai inteligente chiar decat posesorii lor.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Sistemele noi genereaza probleme noi.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Atunci cand scapi un instrument acesta va cadea in cel mai inaccesibil loc.

Legile lui Muphy despre tehnologie: Functia principala a inginerului care se ocupa de design este aceea de a face lucrurile dificile pentru producator si imposibile pentru cei de la service.

Legile lui Murphy despre tehnologie: Un expert este acela care stie din ce in ce mai mult despre din ce in ce mai putin pana cand stie absolut tot despre nimic.