LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-10-23
EUR: 4.6670
USD: 4.0662

Alte anunturi

Sex


Imi amintesc ca era o vreme cand aerul era curat si sexul murdar.

Atunci unde putem sti ca incepe moartea? Moartea incepe din primele priviri, din primele soapte de iubire din saruturi,mangaieri si sex.Atunci cand fiinta simte ca freamata alinata de zefirul clipelor care se abate sfidator asupra ei si vrea sa nu piarda viata strabunilor, strabunilor si altor...

Pasiunile noastre sunt precum apa si focul, sunt buni servitori dar stapani periculosi.

In America sexul este o obsesie, in alte parti ale lumii este un fapt divers.

In actul sexual vom gasi nasterea mortii ce va surveni odata cu facerea fiintei

Este o chestie umana, toti avem cate o jungla in noi, toti avem dorinte, nevoi, sperante, indiferent cat de stranii ar fi ele. Daca nu te mai gandesti, suntem chiar creativi, incercand sa dezvoltam aceste fantezii. E ca un fel de poezie.

Prima fata cu care vei face dragoste este intotdeauna draguta.

Sexul fara dragoste este doar imperechere. Dragostea fara sex este doar filosofie. Lines of Thought by an Unknown Author

Femeile pot fi capabile sa simuleze orgasmul. Dar barbatii pot simula o intreaga relatie.

In orgasmul sexual sta adevarul despre nasterea unei noi morti care va veni pe lume cu nume de urmas ducandu-si calea spre mormant la fel ca si inaintasii, cu sange si sudoare, cu truda, deznadejde dar si fericire, cu implinire dar si lacrimi.

Atractia sexuala este cheia civilizatiei noastre.

Actul sexual fara substratul pasiunii coplesitoare este o terfelire si trupeasca si sufleteasca de care trebuie sa te rusinezi in fata oamenilor si, mai ales a constiintei tale.