LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Sex


Sexul implica o profunda ingustare a con­stiintei, o coborare adanc sub conventiile socia­le si etice, o eliberare de tabu-uri, de dezgust, o cautare a placerii in interzis si perversiune.

Cata moarte este intr-un act sexual ce va duce la nasterea unei vieti?

Un barbat poate dormi prin vecini, fara sa fie luat la intrebari, dar daca o femeie face 19-20 de greseli este o femeie usoara.

Unde vom gasi in aceasta lume poarta mortii decat in poarta vietii, in actul sexual precum poarta vietii o vom descoperi numai si numai in moarte fiindca doar raportata la aceasta viata poate sa mai fie ea insasi cu imaginea sa de destin cu tot.

Pasiunile noastre sunt precum apa si focul, sunt buni servitori dar stapani periculosi.

Dupa ce te casatoresti, faci mult sex si mai putin dragoste! Sexul implica o acuplare a doua trupuri tensionate, ce creeaza ceva asemanator unui arc electric, si nu are nimic in comun cu actul iubirii. In actul iubirii, dincolo de trupuri fierbinti, guri infomentate si maini inclestate, se...

Imi amintesc ca era o vreme cand aerul era curat si sexul murdar.

Sexul fara dragoste este doar imperechere. Dragostea fara sex este doar filosofie. Lines of Thought by an Unknown Author

Actul sexual fara substratul pasiunii coplesitoare este o terfelire si trupeasca si sufleteasca de care trebuie sa te rusinezi in fata oamenilor si, mai ales a constiintei tale.

Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte de a muri vreau sa-i gust pe toti din lume.

Franta este singurul loc unde poti face dragoste dupa amiaza, fara ca lumea sa iti bata la usa.

In orgasmul sexual sta adevarul despre nasterea unei noi morti care va veni pe lume cu nume de urmas ducandu-si calea spre mormant la fel ca si inaintasii, cu sange si sudoare, cu truda, deznadejde dar si fericire, cu implinire dar si lacrimi.