LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Sentimente


Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat, fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.

Intreaga dezamagire care ne atinge din exterior este reflexia nesigurantei care se afla in noi insine.

Gelozia intr-o relatie ca sarea in bucate. Putin poate da savoare mancarii, cand e prea mult strica placerea dea manca si in unele imprejurari iti poate ameninta viata.

Copilaria...Mai intotdeauna ea trezeste in sufletul omului un sentiment de melancolie: lumea tihnei in care viseaza gingas si cu sfiala mugurul omenesc ce abia se deschide la viata e palida si saraca. Varsta de aur? Nu, varsta neputintei si a sensibilitatii aproape bolnave.

Cand suntem fericiti ne dorim ca sentimentele noastre sa ramana copilaroase pentru totdeauna. Dar cand suntem suparati, raniti si furiosi ne intrebam daca ele se vor maturiza vreodata. Lines of Thought by an Unknown Author

Numai sentimentul este uneori nelogic si totdeauna independent de legile naturei sau ale societatii. Cand el corespunde cu acestea, le ridica si le innobileaza; cand se exercita in contra lor, le sfarama.

Compatimirea este un sentiment care nu angajeaza, de aceea il gasim la atatia, in lumea aceasta inca n-a murit nimeni de suferinta altuia, iar acela care a zis ca moare pentru noi n-a murit, ci a fost omorat.

Sentimentul este o cultura asimilata.

Sentimentul care domina toate cartile mele este cel al pluralitatii omului, al pluralitatii mele insumi.

Despartirea face sa se stinga pasiunile slabe si sa se intareasca cele puternice, asa cum vantul stinge lumanarea,dar inteteste focul.

Daca ar stii barbatii cate se pot obtine cu o lacrima ar fi mai fericiti, iar noi i-am jefui mai putin.

Dorul este heraldul inefabilului romanesc.