LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-05-22
EUR: 4.6225
USD: 3.9099

Alte anunturi

Scris


Scrisul nu poate fi un fel de pasaport, a carui viza de sedere trebuie prelungita ciclic, ci un mod de a supravietui. Iar dupa ce ai supravietuit cu ajutorul catorva mii de pagini scrise intr-o alta limba decat cea materna, nu mai poti renunta la nimic. E ca si cum te-ai stradui sa nu mai...

Ce pot sa scriu ca sa va fiu pe plac? Tot ce-i maret s-a spus. Mai bine tac.

Eu nutresc fata de vocatia de scriitor un respect mistic. Mi-am cultivat neintrerupt acest respect si nu mi-l vor stirbi ori clatina nici un fel de intemperii. Cand mi s-a nazarit sa scriu si am ales scrisul, dintre celelalte mii de indeletniciri posibile, mi-am ales destinul, sau mi l-am...

Sunt mai mult facuta decat nascuta scriitor.

Scrisul nu are nici o legatura cu felul in care persoanele comunica una cu cealalta, ci doar cu modalitatea in care comunica diferite parti ale mintii persoanei.

Marea majoritate a oamenilor nu-si dau seama ca a scrie este o arta, o meseria.Trebuie sa urmezi o perioada de ucenicie ca in orice alt domeniu.

Atunci cand plang, scriu.Atunci cand simt ca nu pot sa merg mai departe, scriu. Atunci cand imi vine sa mor, scriu. Atunci cand aflat in cadere libera, gandurile mele nu gasesc un punct de sprijin, scriu.Atunci cand scriu, toate expresiile vietii, au numitor comun.

Sa scrii ceea ce stii este un sfat excelent la care as adauga: scrie doar daca nu te poti abtine cu adevarat de la a scrie.

Scrisul este ca o reprezentatie de teatru si nu pot scrie decat daca sunt imbracat. Nu imbracat intr-un costum dar imbracat bine si confortabil si trebuie sa fiu ras si spalat.

Talentul este folositor in scris, dar tupeul este absolut necesar.

Cand elimini vanitatea, poti sa existi in scris, pentru ca gasesti alte argumente ale faptului ca si tu existi, mai putin vanitoase si atunci lucrurile reintra intr-o ordine mai acceptabila.

Un scriitor trebuie sa traiasca cu simtul demnitatii.