LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-20
EUR: 4.6469
USD: 3.9414

Alte anunturi

Scris


Atunci cand plang, scriu.Atunci cand simt ca nu pot sa merg mai departe, scriu. Atunci cand imi vine sa mor, scriu. Atunci cand aflat in cadere libera, gandurile mele nu gasesc un punct de sprijin, scriu.Atunci cand scriu, toate expresiile vietii, au numitor comun.

Scrisul este ca un sport de contact, cafotbalul. Poti fi ranit, dat iti si place.

Eu nutresc fata de vocatia de scriitor un respect mistic. Mi-am cultivat neintrerupt acest respect si nu mi-l vor stirbi ori clatina nici un fel de intemperii. Cand mi s-a nazarit sa scriu si am ales scrisul, dintre celelalte mii de indeletniciri posibile, mi-am ales destinul, sau mi l-am...

Marea majoritate a oamenilor nu-si dau seama ca a scrie este o arta, o meseria.Trebuie sa urmezi o perioada de ucenicie ca in orice alt domeniu.

Talentul este folositor in scris, dar tupeul este absolut necesar.

Un scriitor trebuie sa traiasca cu simtul demnitatii.

Cand elimini vanitatea, poti sa existi in scris, pentru ca gasesti alte argumente ale faptului ca si tu existi, mai putin vanitoase si atunci lucrurile reintra intr-o ordine mai acceptabila.

Scrisul s-a transformat in pasiune, apoi in nevoie, pentru ca, in cele din urma, sa devina "un fel de a ma tine vie, in viata si in acelasi timp recunoscatoare pentru ca ma regasesc mereu in plin mister."

Scrisul nu are nici o legatura cu felul in care persoanele comunica una cu cealalta, ci doar cu modalitatea in care comunica diferite parti ale mintii persoanei.

Sa scrii ceea ce stii este un sfat excelent la care as adauga: scrie doar daca nu te poti abtine cu adevarat de la a scrie.

Ce pot sa scriu ca sa va fiu pe plac? Tot ce-i maret s-a spus. Mai bine tac.

Scrisul este ca o reprezentatie de teatru si nu pot scrie decat daca sunt imbracat. Nu imbracat intr-un costum dar imbracat bine si confortabil si trebuie sa fiu ras si spalat.