LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Religie


Un cleric este cineva care se simte chemat sa traiasca fara sa munceasca pe seama ticalosilor care muncesc pentru a trai.

Masura potrivita in dragoste este sa iubesti fara masura.

Cand miluim pe cineva, ne miluim in primul rand pe noi.

Sfintenia nu consta in a face lucruri mari, ea este mai inainte de toate o lupta pentru ca, in domeniul supranatural, viata sa nu se stinga: pentru tine consta in a te mistui pana la ultima fibra, slujind pe Dumnezeu in locul cel de pe urma sau cel dintai acolo unde te va trimite El.

Cel miruit primeste puterea de a marturisi public credinta crestina, ca o misiune.

Teologia n-a mai pastrat pentru Dumnezeu decat respectul majusculei.

Dumnezeu sa ne apere de sfinti!

Sfintenia vine din dragoste, toti cei ce cred si iubesc cu adevarat sunt sfinti.

Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Sau mai bine spus: daca nu lupti sa devii sfant.

...religiile nu sunt nimic altceva decat niste plagieri sau contrafaceri a sacralitatii oamenilor care vor sa suplineasca tocmai aceasta sacralitate instrainand fiinta umana de propriul sau sine si demonentizand-o pana la disperare, transformand-o intr-un zombi total strain de sine.

Prin religie Omul nu face nimic altceva decat sa se identifice pe sine cu toate implinirile si neimplinirile sale, cu toate bunele si relele sale.