LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Prietenie


Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

O multime de oameni vor sa mearga cu tine cu limuzina, dar tu vrei sa ai pe cineva care sa doresaca sa calatoreasca cu tine cu autobuzul, atunci cand limuzina s-a defectat.

Ceea ce este sublim in prietenie nu este atat a muri pentru pietenul tau intr-o ocazie stralucita cat a te sacrifica pentru el zilnic si cu discretie.

Sa nu initiezi o relatie de prietenie cu cineva care nu este mai bun decat tine.

Prietenia este o delicata legatura a sufletelor prin o armonie in cele mari si bune.

Fericit este omul care gaseste un prieten adevarat, dar si mai fericit este acel om care gaseste un prieten adevarat in sotia sa.

Prietenia este santaj reciproc ridicat la nivel de iubire.

A scoate prietenia din viata, e ca si cum am scoate soarele din lume.

Exista un stadiu de prietenie unde nu mai e nevoie sa vorbesti spre a te intelege, nici sa te sfatuiesti spre a actiona in comun.

Ne gasim prieteni adevarati printre caini, ei ne iubesc fara sa ne ceara nimic imprumut.

Prietenii si rudele au privilegiul de a fi mai nesuferiti decat ceilalti oameni.

Nu trebuie sa-ti faci prieteni decat dintre oamenii care muncesc. Omul lenes este periculos pentru prietenii sai, caci el neavand ce face vorbeste despre ce fac si ce nu fac prietenii sai, se amesteca in treburile altora si devine inoportun: iata pentru ce trebuie sa fim destul de intelepti ca sa...