LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Pasiune


Ce foloseste linistea unei regiuni intregi daca pasiunile sunt zgomotoase.

Īn tot ce faci cu pasiune, zidesti o parte din tine.

Cei care socotesc slabi pe oamenii stapaniti de pasiuni se aseamana cu acel doctor care l-a numit nebun pe un bolnav, doar pentru ca-l vazuse doborat de febra.

Pentru a aprecia pasiunea unui om, ar trebui sa cunoastem ce pret au pentru el toate lucrurile pe care le sacrifica pasiunii sale.

Cel mai mare pacat poate singurul pe care il poate comite pasiunea este sa te intristeze.

Pasiunile sunt vanturile care umfla panzele corabiei, uneori o scufunda, dar fara ele corabia n-ar putea merge.

Nu exista pasiune in care iubirea de sine sa domine atat de mult ca in dragoste, sacrificam mai degraba linistea persoanei iubite decat sa ne-o pierdem pe a noastra.

Pasiunea nu cunoaste alfabetul ratiunii! Pasiunii ii este indiferent ce ii ofera celalalt, ea vrea sa se manifeste pe deplin, vrea sa-si daruiasca intreaga vointa, chiar si atunci cand nu primeste in schimb decst sentimente suave, politete, amicitie sau simpla rabdare!

Nici un lucru maret din lume nu a fost realizat fara pasiune.

Fericirea unui om nu consta in absenta ci in stapanirea pasiunilor lui.

Trei pasiuni simple, dar extrem de puternice, mi-au guvernat viata nevoia de iubire, foamea de cunoastere si mila netarmurita pentru suferintele omenirii.

Principalul efect al tuturor pasiunilor in oameni este ca ele imping si dispun sufletul sa voiasca lucrurile pentru care ele pregatesc corpul: astfel ca sentimentul fricii il face sa voiasca a fugi, cel al indraznelii sa voiasca a lupta, si tot asa cu celelalte.