LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Parinti


Daca parintii tai nu au avut nici un copil, sunt mari sanse ca nici tu sa nu ai.

Tatal meu a fost persoana care mi-a dat motivatia necesara pentru a invata " sa sbor" si mi-a dat si primele lectii ale " zborului".

Cateodata il vad pe tatal meu in mine.

Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul,...

Un impuls in domeniul creatiei si-a avut originea in familie. Tatal versifica, scria eseuri si poezii in metru popular. A avut patru manuscrise. In cadrul familiei, la tara, existau carti de profil literar.

Cand imi lipesc obrazul de biroul La care de demult scria bunicul, imi pare ca-s la bordul unei nave Care strabate apele memoriei. Ca umbra unei muzici, glasul tatei M-ajunge dintr-o seara de-altadata Citind din tatal sau sub boarea lampii, Cu cartea pe birou, intredeschisa. in urma-i mana mamei...

Este timpul ca parintii sa-si invete de timpuriu copiii ca tocmai diversitatea inseamna frumusete si putere.

Motivul pentru care bunicii si nepotii se inteleg atat de bine e ca au un dusman comun.

Pentru un parinte nimc nu este mai important decat sa fie iubit de copilul lui, daca nu stii sa-l faci sa te iubeasca, e o cauza pierduta.

Tot mai rari parintii, din doi in doi, din unul in unul cand liniste se face, se aud crescand, din cuvintele nerostite, din portile nedeschise, brate catre fiii intorsi.