LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-04-20
EUR: 4.6606
USD: 3.7886

Alte anunturi

Neclasate


Legile generale ale lui Murphy: Daca ceva nu are cum sa mearga rau, va merge rau oricum.

Legile generale ale lui Murphy: De obicei dureaza o vesnicie pana inveti regulile si odata invatate se vor schimba din nou.

Legile generale ale lui Murphy: Un strop de vopsea intotdeauna va gasi o gaurica in ziarul asternut peste covor, pentru a-l proteja, atunci cand vopsesti si nu il vei vedea decat atunci cand s-a uscat si e mai greu de curatat.

Legile generale: Daca ceva ar putea merge rau, va merge.

Legile generale ale lui Murphy: Orice teorie,indiferent cat e de nebuneasca, daca se bazeaza pe o cercetare amanuntita si de de durata, va fi considerata adevarata.

Legile generale ale lui Murphy: Pentru a obtine un imprumut, trebuie sa dovedesti banciii ca de fapt prin bunurile pe care le detii nu ai nevoie de el.

Legile generale ale lui Murphy: Daca ceva arata bine,si are gust bun si emana un sentiment bun, trebuie sa fie ceva in neregule undeva, deci fii atent.

Legile generale ale lui Murphy: Douca capete sunt mai bune decat unul singur, chiar daca unul dintre ele este de oaie.

Legile generale ale lui Murphy: Daca lasi lucrurile sa decurga de la sine, el vor evolua de la rau la mai rau.

Legile generale ale lui Murphy: Sansele sa scapi din mana pe covor,felia de paine unsa cu unt, pe partea unsa cu unt sunt direct proportionale cu pretul covorului.

Legile generale ale lui Murphy: De cele mai multe ori cand ai un necaz acesta nu vine singur, parca toate incep sa merga rau.

Legile generale ale lui Murphy: Lucrurile tind sa mearga din rau in mai rau, sub presiune.