LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Medicina


Etiologia scrisului e pe cale de disparitie, moare odata cu pacientul

Poti descoperi cateodata ceea ce nu cauti.

Legile lui Murphy despre medicina: Cand un copil este prea tacut e cazul sa fii foarte , foarte ingrijorat.

In anii 1960, am continuat sa lucrez in directia procesului de secretie intracelulara, folosind in paralel sau sucesiv, ambele moduri de abordare a problemei. Primul mod foloseste exclusiv metoda fractionarii celulare si a fost dezvoltata in colaborare cu urmatorii colegi: Philip Siekevitz, Lewis...

Legile lui Murphy despre medicina: De obicei, nici bine nu ai terminat de imbracat un pacient, ca doctorul va veni si va vrea sa se uite la rana.

Legile lui Murphy despre medicina: Valabil pentru cadrele medicale-cand ai nevoie de bani, tura ta este anulata si cand ti-ai facut planuri pentru weekend, trebuie sa faci ore suplimentare.

Dupa cum nu este de nici un folos medicina, daca nu alunga boala din corp, tot asa nu e de nici un folos filozofia, daca nu alunga raul din suflet.

Legile lui Murphy despre medicina: Intotdeauna iti vei aduce aminte ca mai a nevoie de ceva, dupa ce te-ai imbracat, ti-ai pus manusile si masca de protectie, pentru a intra in camera de izolare.

Legile lui Murphy despre medicina: Cand cei de la management zambesc la tine, ar trebui sa-ti fie foarte, foarte frica.

Legile lui Murphy despre medicina: De obicei apelurile de urgenta apar in momentul in care te pregatesti sa iei pauza de masa.

Diagnostic, prognosticul unui medic despre boala in functie de pulsul si buzunarul pacientului.

Medic, cineva spre care ne indreptam sperantele cand suntem bolnavi si cainii cand suntem sanatosi.