LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-04-20
EUR: 4.6606
USD: 3.7886

Alte anunturi

Masini


Legile lui Murphy despre masini: Daca afara ploua sau e frig sau poate amandoua, in mod sigur autobuzul va intarzia.

Legile lui Murphy despre masini: Masina se defecteaza cand iti este lumea mai draga si indiferent de cat de nesemnificativa este piesa care s-a stricat, pentru a o inlocui, mecanicul auto trebuie sa scoata motorul.

Legile lui Murphy despre masini: Nu vei avea pana de cauciuc atata timp cat ai o roata de rezerva in masina.

Legile lui Murphy despre masini: Chiar daca nu bei, nu mananci, nu fumezi in masina, in momentul in care vrei sa vinzi masina, pete ciudata vor aparea pe carpete si pe tapiterie.

Legile lui Murphy despre masini: Daca tu esti in intarziere, la fel va fi si autobuzul.

Legile lui Murphy despre masini: Cand conduci si vrei sa incetinesti, va fi intotdeauna in spatele tau o masina care nu vrea sa incetineasca.

Legile lui Murphy despre masini: Cand astepti autobuzul si nu ai nimic de facut, nu vine, daca vorbesti in statie cu o fata draguta sau aprinzi o tigara, vine imediat.

Legile generale ale lui Murphy: Copilul tau va adormi in masina cu 5 minute inainte de a ajunge la destinatie.

Legile lui Murphy despre masini: Culoarea rosie a semaforului tine intotdeauna mai mult decat cea verde.

Legile lui Murphy despre masini: Cu cat intrebi mai mult soferul autobuzului unde este statia la care trebuie sa cobori, ca atat probabilitatea de a-ti raspunde este mai mica.

Legile lui Murphy despre masini: Cand iti este lumea mai draga , un cauciuc explodeaza si culmea ar fi sa te afli in impotmolit in noroi.

Legile lui Murphy despre masini: Indiferent de cat de repede margi cu masina, cineva din spatele tau va fi mai grabit ca tine.