LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Mama


Inima mamei este sala de clasa a copilului.

Legile lui Murphy despre mama: Daca crezi ca ai secrete fata de mama ta, gandeste-te cine ti-a schimbat scutecele.

Mama mea este un miracol in viata.

Legile lui Murphy despre mama: Dragostea unei mame este un leac mai bun decat supa de pui, dar supa de pui este mai ieftina.

Multumesc, iubita mama Multumesc, iubita mama steaua mea din zori de zi! fara tine imi este teama ca planeta s-ar racit . Te-am secatuit de vlaga, m-ai crescut, m-ai inflorit pentru tine mama draga soarele e-n asfintit. Lege tainica a firii nu pleca fara sa-mi lasi zacamintele iubirii si...

Legile lui Murphy despre mama: Tot ceea ce faci va fic riticat de mama ta, chiar si atunci cand nu faci nimic.

Legile lui Murphy despre mama: Intotdeauna exista doua versiuni ale povestii:-ceea ce s-a intamplat in realitate si ceea ce mama ta iti aminteste.

Legile lui Murphy despre mama: Un copil nu-i cere nimic mamei sale pana cand aceasta nu se aseaza.

Legile lui Murphy despre mama: Mama ta este singura persoana care stie mai multe lucruri despre tine decat stii tu despre tine insuti.

N-am mai trecut de mult prin sat si-mi spune Un om ce de pe-acasa a venit Cum c-a-nflorit la noi malinul Si c-ai albit, mamuca, ai albit. Alt om mi-a spus c-ai stat la pat bolnava. Eu nu stiu cum sa cred atatea vesti, Cand din scrisori eu vad precum matale Din zi in zi mereu intineresti. Mama

Legile lui Murphy despre mama: Succesele pe care le ai se datoreaza mamei tale, esecurile sunt numai ale tale.

Cand Mama e bolnava Si geme de durere, Cuvantul ei din Slava-"O, Doamne, da-mi putere! " Mi se coboara-n suflet Tacut, ca un jungher Si-asa ma simt de singur Si de nimic sub Cer!