LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-10-15
EUR: 4.6663
USD: 4.0270

Alte anunturi

Mama


Legile lui Murphy despre mama: Mama iti ofera sfaturi cu doua ocazii: atunci cand doresti sfaturi si atunci cand nu doresti sfaturi.

Legile lui Murphy despre mama: Mama ta este singura persoana care stie mai multe lucruri despre tine decat stii tu despre tine insuti.

Legile lui Murphy despre mama: Asa cum spune mama ta este cel mai bine, daca nu crezi intreab-o.

Mama ne-a trezit interesul pentru detaliile vietii de la tara, cum ar fi de exemplu sa invatam numele florilor salbatice si sa desenam si sa pictam, sa invatam poezie.

Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat.

Legile lui Murphy despre mama: Nu vei fi niciodata la fel de bun ca si copiii altor mame, dar nici atat de rau pe cat crede mamam ta.

Legile lui Murphy despre mama: Cu cat este mai scump cadoul pe care il faci mamei tale, cu atat mai mujlt ea il va pastra inainte de a-l folosi.

Legile lui Murphy despre mama: Indiferent de cat mananci,niciodata nu esti prea gras, incat mama ta sa nu iti mai dea nimic de mancare.

Legile lui Murphy despre mama: Tot ceea ce tie ti se pare ca este o idee buna , este o idee buna pana cand mama ta afla despre ea si iti spune de ce nu este o idee buna.

Mama a fost prima mea intalnire cu un inger.

Tot ce sunt sau ce sper sa devin ii datorez ingerului care a fost mama.

Legile lui Murphy despre mama: Cu cat este mai distractiva o gluma, cu atat mama ta va crede ca este deocheata.