LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Iubire


Fapturile pe care le-am iubit au fost acelea care au iubit in mine ceea ce, fara iubirea lor, nu ar fi meritat sa supravietuiasca

Te iubesc fara sa stiu cum, sau cand, sau de unde. Te iubesc pur si simplu, fara sa analizez prea mult si fara mandrie; prin urmare, te iubesc pentru ca nu pot altfel...

Statusem atata vreme langa fericire si eu o cautasem aiurea. Nimic nu merita sa treaca inaintea iubirii.

Nu poti sa critici lumea daca n-o iubesti. Fara iubire, cazi in aroganta intelectuala, critica ta devine hipercritica iar demistificarea se transforma, la randul ei, in propaganda.

Iubirea e senzatia care da iluzia ca poate sa existe o lume mai buna.

Iubirea corespunde unei nevoi, nevoia unui refugiu ideal in care sa fie atinsa voluptatea superioara oricarei alta si care sa nu mai lase altei dorinte -voluptatea si repausul beatitudinei.

Daca a iubi inseamna a-ti incatusa viata de fiinta care te face sa suferi mai mult decat oricare alta si pe care, fara voia ta, o faci sa sufere mai mult decat oricare alta, atunci pot spune ca ne tine captivi aici numai iubirea.

A fost odata... candva demult Buzele-mi nu mai cunosc nici zambet, nici sarut. Stau singur si privesc un rasarit trucat, Ultimul meu vis, fumegand in liniste... s-a spulberat. A fost odata...

In ceea ce priveste iubirea se pare ca moartea nu poate sa aiba efect. Cadavrul din mine este de multe ori resuscitat, cu amintiri.

A ramine singur cu intreaga iubire, cu povara infinitului erotic -iata sensul spiritual al nefericirii in dragoste, incit sinuciderile nu sint probe ale lasitatii omului, ci ale dimensiunilor inumane ale iubirii.

Daca iubesti pentru un motiv anume, esti frumos, destept, bun, iubirea devine comerciala: te iubesc pentru ca te iubesc.

Iubirea este rugaciunea la care Dumnezeu isi apleaca intodeauna urechea.