LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-10-15
EUR: 4.6663
USD: 4.0270

Alte anunturi

Imobiliare


Legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Daca esti proprietar te vei confrunta cu urmatoarea situatie: cel putin unul din chiriasii tai iti va spune in fiecare luna ca i s-a ratacit cecul de salariul si nu il gaseste.

Legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Chiriasii jura intotdeauna ca fereastra era sparta inainte de a se muta ei in apartament.

Legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Acea fata draguta care are un copil, careia i-ai inchiriat un apartament, in mod sigur se va intalni cu acel motociclist nebun din iad,....si cu cativa din prietenii lui,...incepand chiar de saptamana viitoare.

Legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Cand un chirias te suna si te intreaba: Ce mai faci?, in mod sigur ceva este in neregula.

legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Toate lucrurile din apartamentele pe care le-ai inchiriat altora se vor strica de 100 de ori mai repede decat in propria ta casa.

Legile lui Murphy despre domeniul imobiliar: Chiriasul va observa mult mai bine mizeria si stricaciunile dintr-un apartament atunci cand se muta intr-o casa, decat atunci cand paraseste acea casa.