LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-01-19
EUR: 4.6614
USD: 3.7984

Alte anunturi

Geniu


Geniile se pot lipsi de nume, calomniatorii si de prenume.

Geniul n-are moarte, dar nici noroc.

Geniul e o exceptie, o abatere de la norma. Geniul se opune vointei oarbe de a trai si este nefericit si neinteles de contemporani.

Geniul e o exceptie, o abatere de la norma. Geniul se opune "vointei oarbe de a trai" si este nefericit si neinteles de contemporani.

Exista in mintea fiecarui nebun un geniu neinteles ale carui idei, stralucind in capul sau, au inspaimantat oamenii si pentru care delirul a fost singura solutie catre strangularea pe care viata a pregatit-o pentru el.

Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui.

Legile generale ale lui Murphy: Diferenta intre geniu si prostie este urmatoare: geniul are limitele sale in timp ce prostia nu are limite.

Insuportabil, ca orice geniu in viata de toate zilele.

Geniul este abilitatea de a pune in practica ceea ce exista in mintea ta.

E preferabil sa iubesti un geniu, decat capodoperele unui mediocru.

Nici un geniu, oricat de mare, nu poate stapani detaliile.

Daca omul comun e prin definitie subiectiv, omul de geniu tinde sa devina obiectiv. Geniul e inteligenta constienta de propriile ei limite. Daca omul comun traieste in panul concret al realitatii, omul de geniu traieste in planul ideilor geniale. Omul comun e pragmatic si nu urmareste decat...