LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Cunoastere


Cunoasterea este rasaritul sufletului cazut accidental in aceasta lume a necunoasterii sau iluziei,devenind necunoastere pentru suflet.

Oriunde am dori cunoasterea adevarului absolut este in zadar fiindca oricum nu poate fi cunoscuta vreodata in desertaciunea acestei lumi, in schimb oricat de mult am incerca sa alergam de Iluzia Vietii vom reusi doar sa ne amagim.

Omul Sinelui Sacru se va uita uluit la cat de ingrozitor ar fi fost Destinul lui si al Omenirii in lipsa desertaciunii, va afla ca nimic nu poate fi cu adevarat cunoscut,ca unica cunoastere adevarata este sa sti ca totul e necunoastere.

Cunoasterea noastra consta in cuviinta cuvantului de a-si intrupa iubirea in tarana.

Viata Omului axata pe Cunoastere este de fapt Necunoastere si tot ce Cunoaste Omul este doar Iluzie a Vietii iar toate adevarurile folosite chiar si in aplicatii coaxiologice sunt adevaruri ale Necunoasterii si nicidecum al Cunoasterii fiindca nici unul din aceste adevaruri nu poate sa fie...

Cunoasterea nu te roaga niciodata ci te obliga.

Stii mai mult decat crezi ca stii, tot asa cum stii mai putin decat vrei sa stii.

Ce poate fi mai cunoscut decat necunoscutul?

Dupa tezele pronuntate oricine isi poate da seama ca Cunoasterea se spijina pe Neant pentru a putea fi cunoscuta, tocmai fiindca sinele Cunoasterii este Aneantul, opusul Neantului, dar rog mare atentie, opusul Neantului nu inseamna ca este acel „ceva” , ca de fapt are o conotatie de subzistenta,...

Cunoasterea este o furtuna doar pentru superficial si o liniste pentru intelept.

Cunosc multi oameni care de departe par ceva, iar de aproape nimic.

De obicei oamenii care stiu putin sunt foarte vorbareti, in timp ce aceia care stiu multe spun putin.