LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-22
EUR: 4.6497
USD: 3.9565

Alte anunturi

Cuget


Cerc azi am stat in genunchi si am privit un trifoi ce-si infigea radacinile-n pamant batand din aripi am ridicat o piatra si am trasat cu ea un cerc in jurul talpii azi am asezat un ou in palma si l-am mangaiat pana am adormit in el

O biblioteca este una dintre putinele dovezi pe care le avem ca oamenii inca gandesc.

In timp ce ne oprim sa cugetam, deseori ratam oportunitatea noastra.

Cugetarile, fata de o opera intinsa sunt ca stelele fata de soare: ele palesc si dispar dinaintea lui, in ele, sunt fiecare sori.

Mintea nu e un vas care trebuie umplut ci un foc care trebuie aprins.

Cuget, deci exist.

Creierul este un organ minunat, incepe sa functioneze din momentul in care te trezesti dimineata si nu se opreste pana cand nu ajungi la birou.

Din cugetarile unui om de catedra: profesorii care predau cu caietul deschis ar trebui sa permita studentilor sa copieze.

Descoperim in cugetul nostru ceea ce ne ascund ceilalti si recunoastem la altii ceea ce ascundem de proprii nostri ochi.

De cugetat sa cugeti intr-una, dar de hotarat sa hotarasti o singura data.

Unii cugetatori, care aspira sa patrunda pana in fiinta insasi a realitatii, isi aseamana inspiratiile si clarviziunile cu fenomenul minunat al instinctului, simpatia misterioasa prin care ei incep sa patrunda tainele existentei ar fi un fel de instinct.

Gandirea conversatia sufletului cu el insusi.