LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-04-20
EUR: 4.6606
USD: 3.7886

Alte anunturi

Credinta


Credinta intareste ceea ce ratiunea clatina.

Voi ramane credincioasa mie insami, nu ma voi parasi.

Ratiunea mea in hraneste credinta si credinta ratiunea.

Credinta este motivatia care a crescut intr-o maniera curajoasa.

Tot incerc sa aflu de unde venim si ma adancesc in credinta ca daca n-am avea un destin, acela de a ne cauta inceputul, n-am fi aici, acum, iar inceputul e, tare ma mai bate gandul, intr-un gand.

Ši iarasi se va intoarce cu fata spre biserica, dar de data aceasta nu va mai cauta biserica in exteriorul sau ci numai in interiorul sau, gasind-o doar in Sinele Sacru, unde il astepta de atata amar de vreme infruntand vremurile, cand Omul se infrunta pe el.

Rugaciuni la modul imperativ.

Rugaciunea este contemplarea faptelor vietii din cel mai inalt punct de vedere.

Fii o persoana cu principii ferme, in acest fel credinta noastra va fi identica cu cea a stramosilor nostri.Neaga acest lucru si vei dizolva unitatea Bisericii.

Credinta mea in principiul non-violentei ma obliga sa fiu foarte hotarat, nu mai ramane loc pentru lasitate sau slabiciune.

Omul nu va putea schimba prin nici o credinta Destinul acestei lumi insa prin credinta va putea vedea o alta lume chiar daca lumea in ansamblul ei va ramine aceeasi, tocmai fiindca doar prin credinta va cunoaste mai mult din Destin.

Spiritul meu este liber Spiritul meu este liber, chiar de-n trup deseori durerile-s mute-nchisori, chiar de-n gand uneori mai cad din seninuri ninsori. Spiritul meu este liber: nu-i pasare cu aripi mai largi, nu-i zbor cu cer mai inalt. Spiritul meu este liber.