LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2017-11-24
EUR: 4.6536
USD: 3.9215

Alte anunturi

Comert


Legile lui Murphy despre comert: Daca esti bun, ti se va incredinta toata munca, daca esti mai putin bun, vei scapa mai usor.

Legile lui Murphy despre comert: Seful are intotdeauna dreptate.

Legile lui Murphy despre comert: Nu este o rusine sa fii sarac, dar este un incovenient destul de mare.

Legile lui Murphy despre comert: Oamenii sunt intotdeauna disponibili sa munceasca la timpul trecut.

Legile lui Murphy despre comert: Nimeni nu se imbolnaveste in zilele de miercuri, cand e vorba de urgente, toti se imbolnavesc in zilele de sarbatori sau in week-end.

Legile lui Murphy despre comert: Dupa fiecare crestere salariala, vei constata ca ai mai putini bani decat ai avut inainte.

Legile lui Murphy despre comert: Echipamentele de birou care s-au stricat, vor functiona perfect atunci cand persoana de la service soseste.

Legile lui Murphy despre comert: Daca nu vrei ceva, gasesti din plin si daca chiar ai nevoie de ceva, nu gasesti nicaieri.

Legile lui Murphy despre comert: Clientul va fi intotdeauna nemultumit cu privire la produsele si serviciile pe care le oferi.

Legile lui Murphy despre comert: Daca nu reusesti sa termini ce ai de munca in 24 de ore, mnceste noaptea.

legile lui Murphy despre comert: Mama ta ti-a spus ca vor fi zile din acestea dificile, dar nu ti-a spus ca vor fi atat de multe.

Legile lui Murphy despre comert: Daca respecti intotdeauna regulile, nu vei reusi sa duci la bun sfarsit treaba pe care oa ai de facut.