LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-04-20
EUR: 4.6606
USD: 3.7886

Alte anunturi

Comert


legile lui Murphy despre comert: Mama ta ti-a spus ca vor fi zile din acestea dificile, dar nu ti-a spus ca vor fi atat de multe.

Legile lui Murphy despre comert: Cu cat e mai lunga titulatura unei persoane , cu atat e mai putin importanta functia in sine.

Da-i lumii ceva ce sa consume cu milioanele si vei deveni pervers de bogat.

Legile lui Murphy despre comert: Daca esti bun, ti se va incredinta toata munca, daca esti mai putin bun, vei scapa mai usor.

Legile lui Murphy despre comert: Echipamentele de birou care s-au stricat, vor functiona perfect atunci cand persoana de la service soseste.

Legile lui Murphy despre comert: Nimeni nu se imbolnaveste in zilele de miercuri, cand e vorba de urgente, toti se imbolnavesc in zilele de sarbatori sau in week-end.

Legile lui Murphy despre comert: Clientul va fi intotdeauna nemultumit cu privire la produsele si serviciile pe care le oferi.

Legile lui Murphy despre comert: Oamenii sunt intotdeauna disponibili sa munceasca la timpul trecut.

Legile lui Murphy despre comert: Daca un agent de vanzari iti spune:Tot ce ai de facut este..., inseamna ca ai incurcat-o.

Legile lui Murphy despre comert: Ultima persoana care si-a dat demisia sau care a fost concediata va fi vinovata de tot ceea ce nu a mers bine in firma, pana cand urmatoare persoana demisioneaza sau este concediata.

Legile lui Murphy despre comert: Cand nu stii ce sa faci, mergi repede si e bine sa pari ingrijorat.

Legile lui Murphy despre comert: Daca nu vrei ceva, gasesti din plin si daca chiar ai nevoie de ceva, nu gasesti nicaieri.