LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-02-19
EUR: 4.6609
USD: 3.7530

Alte anunturi

Comert


Legile lui Murphy despre comert: Nu are importanta ce ai facut, conteaza doar ce spui ca ai facut si ceea ce intentionezi sa faci pe viitor.

Legile lui Murphy despre comert: Ceea ce nu stii te va costa o multime de bani.

Legile lui Murphy despre comert: Daca esti bun, ti se va incredinta toata munca, daca esti mai putin bun, vei scapa mai usor.

Legile lui Murphy despre comert: Cu cat e mai lunga titulatura unei persoane , cu atat e mai putin importanta functia in sine.

Legile lui Murphy despre comert: Intr-un magazin non-stop, se afla cel putin 5 clienti in permanenta si acestia vor veni la casa in acelasi timp, mai mult decat atat, primul la rand va fi cel cu cele mai multe produse.

Legile lui Murphy despre comert: Daca respecti intotdeauna regulile, nu vei reusi sa duci la bun sfarsit treaba pe care oa ai de facut.

Legile lui Murphy despre comert: Daca un agent de vanzari iti spune:Tot ce ai de facut este..., inseamna ca ai incurcat-o.

Legile lui Murphy despre comert: Sa nu pui niciodata 2 intrebari odata intr-o singura scrisoare de afaceri, pentru ca in raspunsul pe care il vei primi, vei primi informatii referitoare la cea care te intereseaza cel mai putin si nimic despre cealalta.

Legile lui Murphy despre comert: Nimeni nu se imbolnaveste in zilele de miercuri, cand e vorba de urgente, toti se imbolnavesc in zilele de sarbatori sau in week-end.

Legile lui Murphy despre comert: Lucrurile mici sunt acelea care fac diferenta; dar acestea sunt si acele lucruri care se bucura cel mai putin de recunoastere.

Legile lui Murphy despre comert: Indiferent cat de mult faci, niciodata nu faci destul.

Legile lui Murphy despre comert: Daca nu reusesti sa termini ce ai de munca in 24 de ore, mnceste noaptea.