LogIn Creaza Cont

Arata anunturile din:

Categorii anunturi

Curs valutar

Data: 2018-10-15
EUR: 4.6663
USD: 4.0270

Alte anunturi

Comert


Legile lui Murphy despre comert: Seful are intotdeauna dreptate.

Legile lui Murphy despre comert: Sa nu fii la locul de munca o persoana de neinlocuit, pentru ca daca nu poti fi inlocuit, nu poti fi promovat.

Legile lui Murphy despre comert: Echipamentele de birou care s-au stricat, vor functiona perfect atunci cand persoana de la service soseste.

Legile lui Murphy despre comert: Daca esti bun, ti se va incredinta toata munca, daca esti mai putin bun, vei scapa mai usor.

Legile lui Murphy despre comert: Daca nu reusesti sa termini ce ai de munca in 24 de ore, mnceste noaptea.

Legile lui Murphy despre comert: Nu este o rusine sa fii sarac, dar este un incovenient destul de mare.

Legile lui Murphy despre comert: Dupa fiecare crestere salariala, vei constata ca ai mai putini bani decat ai avut inainte.

Legile lui Murphy despre comert: Oamenii nu fac aceeasi greseala de 2 ori, o fac de 3 ori, de 4 ori... de cate ori se poate.

Legile lui Murphy despre comert: Intr-un magazin non-stop, se afla cel putin 5 clienti in permanenta si acestia vor veni la casa in acelasi timp, mai mult decat atat, primul la rand va fi cel cu cele mai multe produse.

Legile lui Murphy despre comert: Indiferent cat de mult faci, niciodata nu faci destul.

Legile lui Murphy despre comert: Nu are importanta ce ai facut, conteaza doar ce spui ca ai facut si ceea ce intentionezi sa faci pe viitor.

Legile lui Murphy despre comert: Daca un agent de vanzari iti spune:Tot ce ai de facut este..., inseamna ca ai incurcat-o.